[
Moderator: Grupa DFA
Kwasiu92 napisał(a):
Dziekuje za dobre slowa, troche uciazliwy jest dla mnie mech, nie lubie go sprzatac po przycince. Snia mi sie po nocach zbiorniki bw z manacapuru )) po zimie start bw
bartek2462 napisał(a):Jeśli można wiedzieć, to co będzie pływało w tym szkiełku ?
rutek6 napisał(a):bartek2462 napisał(a):Jeśli można wiedzieć, to co będzie pływało w tym szkiełku ?
Bartek,tam już coś pływa , ale to nie manacapuru .
Kwasiu21 napisał(a):Plywa 8 szt "zwyklego" skalara 3 bocje 20 neonow pare zbrojnikow, co do manacapuru, Rutek twoje snia mi sie po nocach,lecz mieszkam w Norwegi i tutaj ceny manacapuru to urwanie glowy (400 zl f2 szt.) dzisiaj jade zobaczyc manacapuru za dobre pieniadze, beda musialy z miesiac posiedziec w 240 l, ktora zostanie ogolocona tak jak u Ciebie by zrobic miejsce, potem juwel vision 450, tylko czy 3 miesieczne manacapuru 6 szt + 8 szt 6 miesiecznego skalara da rade w 240l? Dodam ze w akwa bedzie prawie pusto, z 2 dobrymi filtrami kubelkowymi
Kwasiu21 napisał(a):Kiryski , ale jaka odmiana? Nie wiem,spodobaly sie i kupilem 6 szt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości