[
Moderator: Grupa DFA
virus99 napisał(a):Genaralnie fajne to to ci wyszlo ale czy nie za duzo tam zyjatek jak na taki litraz?
zycze powodzenia w tym temacie bede sledzil prosze opisywac i robic piekne sesje!!
Wrokla napisał(a):... Karmić czym masz? Spirulina dalej leży!
miroon napisał(a):Się wystraszyłem tej krewetki licząc najpierw na widok akwa, a tu taki wielki czerwony robal, myślałem że przeskoczyłem w zakładkach .
[...] a zbiornik już na pierwszy rzut oka ma jedną wadę.
Dragonita napisał(a):Solniczka bardziej przyciąga jak słodkowodne akwa .... To niesamowite ile życia jest w takim zbiorniku i nie chodzi mi tu o rybki krewetkę, raka czy koralowce ale o maluteńkie żyjątka (to jakieś stawonogi czy skorupiaki) na skałach
Ale koralowce też są mega aż nie chciałam odchodzić do solniczki hehehe....
[...]
Może następnym razem się uda uchwycić tą Lysmaty amboinensis
miroon napisał(a):[...]
Wiadomo, spodziewasz się że słodkości będzie co nie miara i się nie rozczarujesz, bowiem prowadzenie takiego zbiornika nie tylko wymaga wkładu finansowego ( udało Ci się go uniknąć ) ale wg. mnie o wiele więcej nowej wiedzy do przyswojenia jeśli masz zamiar na poważnie tym zajmować niż tylko solić wodę.
Andrzej napisał(a):[...]Kurde coraz więcej osób się przesiada na słone, a ja dalej się "cykam"[...]
vip78er napisał(a):[...]Mitrax kosi gloniska?Też planuję jego zakup,ale nie mogę znależć w żadnym sklepie.[...]
Paula napisał(a):Piękne akwarium i wszystko co w nim A te rosnące żyjątka można dotykać?
Dragonita napisał(a):Uuuuuu ale paskudna ale chyba nie rusza się za bardzo jak dałeś radę zrobić jej zdjęcie telefonem
r4ll napisał(a):Podczas wykładania wszystkiego do szkła zostałem zaproszony na usuwanie naskórka - ciężko było odmówić
r4ll napisał(a):Mnie by się marzyła parka mandarynów wspaniałych bo są przepiękne albo ośmiornica albo mantis shrimp. Moja z kolei ma słabość do konikarium.
swiejko napisał(a):O jaka szkoda Zawsze mi czegoś w solniczkach brakuje... zieleni! Twoje zaglonione akwarium podobało mi się najbardziej ze wszystkich jakie widziałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość