[
Moderator: Grupa DFA
rutek6 napisał(a):...nie jeden płacze i chce takie mieć u siebie...
volf_25 napisał(a):
Teraz patrząc na twoje akwarium, to jak bym widział baniak Andrzeja. Mnie chyba podobał się bardziej poprzedni wystrój w stylu BW. To kwestia gustu a ponoć o gustach się nie dyskutuje.
korzon napisał(a):Robi się naprawdę zielonoDoszło 6 naświetlaczy led 10w na próbę (dojdą jeszcze 3x20w najprawdopodobniej)
Kilka zdjęc z pełnym oświetleniem: led + 2x54w (6500+8500k) i kilka fot z oświetleniem led.
korzon napisał(a):JeRRy, to dwóm osobom się podobata druga to ja
.
Serqu napisał(a):Dołożę do tej beczki miodu jeszcze łyżkę dziegciu. W twojej aranżacji brakuje mi jednej rzeczy, niestety najważniejszej.W ogóle nie widzę złotego środka. Nie ma tego wyrazistego elementu który miałby skupiać wzrok.Dodatkowo linia skał jest niemal linią prostą co powoduje że aranżacja wydaje się strasznie płaska.Postaraj się nad tym popracować. Korzenie starają się przełamać linię, dołóż kilka niewielkich skał które im w tym pomogą.Natomiast nad złotym środkiem musisz pomyśleć sam. Może być to skała, choć łatwiej będzie zadziałać coś z jakimś korzeniem.
korzon napisał(a):JeRRy dawaj foty.
Powrót do Akwaria 251L i więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości