[
Moderator: Grupa DFA
Deadmau5 napisał(a):Fajny mroczny klimat,takie lubię szkoda że osobiście nie miałem okazji odebrać sobie pistii(dzięki korzon) i zobaczyć zbiornik na żywo
korzon napisał(a):Deadmau5 napisał(a):Fajny mroczny klimat,takie lubię szkoda że osobiście nie miałem okazji odebrać sobie pistii(dzięki korzon) i zobaczyć zbiornik na żywo
Drzwi otwarte zapraszam
korzon napisał(a):Dzisiaj z ikry wykluły się skalarkiZa kilka dni powinny zacząc pływac. Mam pokarm Hikari First Bites, kompletny. Czym karmicie swoje maluchy ? Dodam fotki niebawem
korzon napisał(a):Dzisiaj z ikry wykluły się skalarki![]()
korzon napisał(a):Czym karmicie swoje maluchy ? Dodam fotki niebawem
JeRRy napisał(a):Co za niesprawiedliwość! A o jajach zbrojnika to zapomniałeś niewdzięczniku?
Też podopieczny!
kixer napisał(a):Polecam węgorka, nie trzeba niczego doglądać jak w przypadku artemii, a całą hodowle obsługuje pędzelkiem.
Łatwy i wygodny, a przy tym chętnie zjadany przez takie małe rybki.
Jakbyś przejeżdżał przez Świdnicę to mogę Ci dać porcje startową.
Rygiel napisał(a):Gratuluję , można się już ustawiać w kolejce ?
korzon napisał(a):Jeśli stadko przetrwa i podrośnie napewno założę odpowiedni temat.
korzon napisał(a):Dziś na dobre już rybki uniosły się i pływają w toniTeraz etap karmienia 4x dziennie. W obecnej chwili 0 strat
Nie wiem czemu ale nie można dodac foto
korzon napisał(a):Udało się z foto. Zbrojniki są super.
JeRRy napisał(a):A co takie małe żagle mają?!
korzon napisał(a):JeRRy napisał(a):A co takie małe żagle mają?!
Poczekaj aż podrosną, będziesz zmuszony postawic 500l
korzon napisał(a):Teraz etap karmienia 4x dziennie
kixer napisał(a):No to chyba poczekasz sobie jeszcze JeRRy :d
Powrót do Akwaria 251L i więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość