Jak na powrót po tak długiej przerwie, to zbiornik wygląda rewelacyjnie.
Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Mail- shrimps.life@gmail.com GG- 32663094 Pozdrawiam "leszcz25"
Więc spokojnie. Zostaw sobie tą 450L, bo można w niej wiele zdziałać. Wrzucę ci parę rad do twojego tematu i myślę że będziesz miał wspaniałego holendra.
Byłoby miło, sam nie mam zbyt wiele doświadczenia. To jest mój pierwszy taki poważny zbiornik, każde wasze opinie, komentarze są mi bardzo pomocne, wiele się już nauczyłem na tym forum, lecz jeszcze wiele muszę się nauczyć.
P.S. Akwarium z tego linku jest i tak ładniejsze od mojego:)
To fakt... Kolejne zdjęcie tez mi się podoba. Zwłaszcza bardzo trafione dobieranie gatunków roślin.
Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Mail- shrimps.life@gmail.com GG- 32663094 Pozdrawiam "leszcz25"
Nom superowe. Ludwigia swoją czerwienią znacznie polepsza efekt wizualny.
Kurcze, ale widoki masz w pokoju... Masz już jakiś plan na zagospodarowanie nowego szkła?
Plan jak najbardziej jest. Ponieważ akwarium wyląduje w innym miejscu (pozwolenie żony jest ) będzie widoczne z przodu i z boku więc będę dążył do czegoś takiego:
Oczywiście z dodatkiem kamolców, więc może być mniej przestrzeni dla ryb.
Serqu napisał(a):Plan jak najbardziej jest. Ponieważ akwarium wyląduje w innym miejscu (pozwolenie żony jest )
Dobra to teraz gadaj jak na spowiedzi, jak namówiłeś żonę, bo swoją męczę o większy zbiornik i bez rezultatu.
Andrzeju jak mawiają Brytyjczycy: "Dżentelmeni nie rozmawiają o takich spawach" Widzę że w poprzednim poście słabo wstawiło się zdjęcie więc wrzucę jeszcze raz.
O.K. zatem jakaś tam wskazówka jest.... Co do fotki powyżej, to przyjemnie popracować z nożyczkami przy takim zbiorniku.