A więc.. prawdę mówiąc to były moje pierwsze targi, mam nadzieję nie ostatnie śmiem się nie zgodzić z Piotrem - można przejść wszystko w 2 minuty, ale na oglądanie i jako takie robienie zdjęć 2,5h to za mało dodatkowo były konferencje itd. ale na nie już zupełnie nie mogłem pójść, jednak szkoła ważniejsza. Bilety za 12 PLN, ale myślę, że warto było wydać - zobaczyłem akwaria z trochę innej perspektywy fotki wszystkie znajdziecie u mnie na albumie picasy: http://picasaweb.google.com/grzesmike16/AquaZoo2010?authkey=Gv1sRgCNPulu7RsPmt1wE#, tu zamieszczę te, które zasługują moim zdaniem na uznanie
1) na samym wejściu można było pooglądać palety, nazwijcie sami - ja się nie znam
2) w tym samym okrąglaku były jeszcze skalary
3) przejście do wystaw
morskie
palety cenka czterocyfrowa - i wszystko jasne
I miejsce w MP skalarów
miejsca dalsze - niektóre fotki nie wyszły (śpieszyłem się na egzamin), więc tylko parę wkleję
zmutowane neony
i najładniejsze zdjęcie na koniec tylko jedno zbliżyłem, ale uwierzcie, że nie miałem dużo czasu i dlatego nie ma zbliżeń na rybki
kończąc ogólnie wątek chcę wam pokazać akwarium stworzone przez Tropicala (tego samego, produkującego karmy i nie tylko moim zdaniem najlepsze, najładniejsze akwarium jakie tam było. Zdjęcia mi nie powychodziły, ale uwierzcie, że nad takim akwarium to normalnie kopara opada
tyle ode mnie wiele zdjęć nie zamieściłem, na galerii obejrzyjcie i jak wam się spodobają to sami wklejcie ogólnie z wykładami ja mógłbym tam spędzić całe 8 godzin (czynne w sobotę 10-18), bo naprawdę podobało mi się tam wszystko aparat następnym razem będę miał lepszy to porobię lepsze foty a teraz idę spać bo jutro na WTA się wybieram