[
Moderator: Grupa DFA
korzon napisał(a):Nie martw się bo twoja obsada , a przynajmniej jej częśc nie pasuje do czarnych wód
Szymijohn napisał(a):korzon napisał(a):Nie martw się bo twoja obsada , a przynajmniej jej częśc nie pasuje do czarnych wód
to właśnie obsada mojej Mamy nie pasuje, najgorsze, że te durne gupiki takie wytrzymałe
choć z drugiej strony żywy pokarm jest zdrowy
Moja dumazygmuntpompa napisał(a):Piękne masz rybska.
Więc tak: Temp.24-26, Ph rzadko mierzę, między 6,7 - 6,9 do 7. Innych nie mierzę. Woda kran odstana max 24h. Torf i keramzyt w filtrze. Bocja niestety jest bo jej nikt nie chce a jak ktoś chce to ma takie warunki że lepiej chyba jak jest u mnietatakuby napisał(a):No akwarium ciekawe. Chciałbym się zapytać o parametry jakie masz dla Pterophyllum scalare? I czy ta bocja jest tam jeszcze?
korzon napisał(a):Skalary(maluchy) podrosły (od 12cm do 14cm) i pięknie się wybarwiły, teraz widać że to red shoulder . Każdy każdego zaczyna ''ganiac'' Mam nadzieję że niebawem dobiorą się w pary albo choć jedną. No i tylko większy dom im trzeba postawic
Zdjęcia z tel.
tatakuby napisał(a):Czyli parametry nie znane
A baniak przydałby sie wiekszy. Chodź aranż bardzo przyjemny.
Już niebawem będzie większe szkiełko. U mnie to nie taka szybka sprawa: Zrobiłem przedpokój żeby przestawić tam szafę z pokoju a w pokoju lada dzień burzę ściankę(250cm.długą i 100cm szeroką- była sobie garderoba ) potem małe odświeżenie pokoju,postawienie szafki i szkłamassacra napisał(a):Bracie postaw w końcu większe szkło tym pięknym Pterophyllum scalare Manacapuru tym bardziej że to pokolenia F i F2 jak napisałeś więc zasługują na więcej przestrzeni .
To no to to to mówisz i masz. Na razie puste, ale za ok 7-10 dni zalewam (450l)massacra napisał(a):Bracie postaw w końcu większe szkło tym pięknym Pterophyllum scalare Manacapuru
Stoi tam tymczasowo bo remoncik mały. Będzie stało jakieś 6m od okna.agg napisał(a):Czy za akwarium masz okno i grzejnik?
Dokładniekixer napisał(a):
Podejrzewam, ze nie jest to ostateczne położenia zbiornika, zważając na to ze stoi ono przodem do ściany...W końcu te Twoje żagielki będą miały gdzie płetwy rozprostować :dPowodzenia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości