Jak wspominałem prawie dwa tygodnie temu, wystawiam kilka kreweci na sprzedaż.
Licytujemy:
5x Biene A-S
5x Crystal Red A-S
3x Biene SS
3x Crystal Red SS
1x Biene SSS
1x Crystal Red SSS
1x Biene SSSS
1x Crystal Red SSSS
3x Snow White
Możliwość trafienia wśród krewetek hybryd - u mnie jednak od dobrego pół roku nie trafił się żaden taiwan z baniaczka CR+Biene+SW.
Gwarantuję osobniki młode od 0,5cm do 2cm. Wszystkie krewetki urodzone w moich baniaczkach.
Trzymane na podłożu BWS Shrimp Soil, parametry wody PH-5,5-6,0 - GH-4-5 - KH-0-1.
Karmione pokarmami Mosura, BWS, Shrimp Nature.
Cena wywoławcza: 1zł
Licytujemy do godziny 23.59 dnia 25 stycznia. W przypadku przebicia oferty dnia 25.01 zostają doliczone 24 godziny od godziny złożenia oferty. Każda kolejna oferta przedłuża również o kolejne 24 godziny.
Jest to aukcja charytatywna - cały dochód zostaje przekazany na pomoc Karolkowi.
Zwycięzca licytacji zobowiązuje się do dokonania wpłaty w pełnej wysokości na konto:
11 1160 2202 0000 0001 0214 2867
W tytule wpłaty wpisujemy - KAROL WALCZAK
W przypadku wysyłki krewetek - koszt wysłania 20 zł - pieniążki należy wpłacić również na konto wyżej wskazane.
Ja zrobię wszystko co będę mógł, aby przy wysyłce krewetki miały zapewnione bezpieczeństwo - niemniej jednak nie biorę na siebie odpowiedzialności za to w jakim stanie dojadą krewetki czy też paczka. Wysyłka wyłącznie na odpowiedzialność kupującego.
Zwycięzca aukcji przed odebraniem krewetek lub przed ich wysyłką zobowiązany jest do wysłania na mojego maila potwierdzenia wykonania przelewu.
W razie jakichkolwiek pytań - śmiało na PW.
Równolegle wystawiam tą samą licytację na forum krewetki.org - wygrywa jedna osoba, która zalicytuje najwyżej na jednym z tych for.
Będę starał się w miarę regularnie informować o przebiciu oferty.
Odnośnik do równoległej licytacji:
http://krewetki.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=7172