ok zerkam Dzięki za info
-- 27 sty 2015, o 13:33 --
Witam serdecznie chciałem się podzielić z wami forumowicze jaką to cudowną paczkę dostałem od ( minuu )wygrana na tej aukcji dla Karolka. Rośliny są od Andrzeja ponoć -Cytuję ,,Przedmiotem aukcji są Bolbitisy - duże, wyrośnięte, prosto z baniaczka Andrzeja''. Widziałem Andrzeja akwarium nie na żywo ale tu na portalu i rośliny ma mega więc chciałem mieć porządne roślinki u siebie i dziś otrzymałem
jeden wielki syf wszystkie rośliny zgnite a zapach z nich był
. Po prostu nie wiem gdzie kolega (minuu ) je trzymał u siebie ale na pewno nie w warunkach akwarystycznych chyba ze takowe ma u siebie w baniaku warunki ze wszystko gnije. Nie chodzi mi tu o to ze kasa poszła za zgniliznę jaką otrzymałem ale dla chłopca i to cel był takowy ale w zamian miałem otrzymać roślinki bo za przesyłkę też płaciłem a otrzymałem totalny syf co od razu do śmieci poszło. Skoro kolega widział ze rośliny już gniją to powinien chyba do mnie napisać -wiesz rozumiesz coś tam coś tam i zrozumiał bym nawet jak by zaproponował inne roślinki w zamian ale nawet do głowy mi by nie przyszło ze ludzie takie syfiastwo potrafią wysłać MASAKRA na udowodnienie załączam fotki jakie zrobiłem po rozpakowaniu paczki a tak się cieszyłem ale chyba za wcześnie. Szkoda Wiem ze może administratorzy mnie zjadą ale też niech mnie zrozumieją.Pozdrawiam
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.