[
Moderator: Grupa DFA
Panczo1477 napisał(a):czesc, mialem podobny problem , caly mech i malego henia mialem w niktach . przedawkowywalem wegel w plynie , tak samo co2 z butli i nic , przestalem podawac macro tez nic, reka troche prubowalem to zdjac ale tylo rozprzestrzenilem go tak mi sie wydaje, nie dalem se z nim rady i wczoraj porzyczylem od szwagra parke molinezji zlotych rano wstalem wszystko czysciutkie nie ma nic i teraz widze ze zajmuja sie innymi roslinkami troszke , musze je oddac bo gonia neonki mam nadzieje ze glon szybko nie wroci:)
korzon napisał(a):Spróbuj szczoteczką do zębów. U mnie pomogło, chyba najlepszy sposób.
korzon napisał(a):Chwila... masz kosiarki a one powinny się rozprawić z nitkami w kilka minut. Może ten glon bardziej do waty podobny ?
przerwa_92 napisał(a): Co to może być? BO nie wiem jak z tym walczyć, a nie chcę by się rozprzestrzeniło po baniaku ;/
Nalepiok napisał(a):Czym nawozisz? Jak dla mnie przesadzasz z nawozami
korzon napisał(a):Aż tak dobrze nie widać na fotkach ale masz chyba brunatnice. Na RA sprawdź, tam jest fajnie opisane.
Powrót do Glony - identyfikacja i zwalczanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości