Tak więc jak nic wam do mózgownic nie wpadło, to jak zwykle ja musiałem coś wymyślić.
Jako iż kolejne "akwarium roku" gdzie admin stwierdza że nie da obiecanego OW itp, tudzież dokończ słowo lub ostatnia litera są już oklepane jak ścieżka w iwagumi Navne to postanowiłem zrobić coś co zajmie wam chwilę czasu:
No i zaczynamy:
Konkurs polega na: zidentyfikowaniu ryby/krewetki/ślimaka czy innego stwora wodnego na podstawie wycinka zdjęcia .
Raz dziennie wrzucę wycinek zdjęcia w/w. Jeżeli wiecie co to piszecie lub też zgadujecie.
Ogólne zasady:
Każdy użytkownik pisze TYLKO JEDEN POST po wrzuceniu każdego wycinka. Drugi post dyskwalifikuje z danej rundy.
Jeżeli w ciągu jednej rundy nie zgadniecie co to za paskud to następnego dnia dołożę następny kawałek tego samego zdjęcia i zgadujecie ponownie.
Liczy się pierwsza poprawna odpowiedź, user który podał nazwę stwora otrzymuje 1pkt.
Uwaga: Obowiązuje zakaz edycji postów !!! W przypadku prób edycji postów user zostaje wykluczony z konkursu.
Admini i modzi nie biorą udziału w imprezie (tiaaa, wiecie, konszachty z organizatorem, możliwość edycji postów no i nie lubię was ogólnie)
Przez 2 dni proszę o uwagi potem startujemy
Przykład:
Rozpoznajemy to jako
Oczywiście wycinki będą różne, raz dostaniecie płetewkę, a raz oczko czy odbycik
Jak będziecie mnie wku@$@!!#li to będę was katował zbrojnikami
Nad nagrodami pomyślimy, na pewno będą. Cudów nie oczekujcie, jednak będzie to na pewno coś ciekawego.
No i uprzejmie proszę: jeżeli ktoś chce skorzystać z pomysłu na konkurs to wypadałoby się zapytać o zgodę.