[
Moderator: Grupa DFA
o, to tak jak moja żona, która jest na trzecim roku.cictus napisał(a):Studiuję na WSB Turystykę i Rekreację, spec. Hotelarstwo.
victus napisał(a):Hej Zapraszam do założenia wątku w naszej galerii i wrzucenia paru zdjęć. Dorzuć jeszcze listę roślin, jeżeli i znasz nazwy, jeżeli nie to zidentyfikujemy.
ISzalonooki napisał(a):Póki co z baniakami u mnie skromnie bo mam tylko 112l z haremem pyszczaków saulosi, lecz we wrześniu planuje zmienić całość na coś ala holenderskie. W przyszłości mam nadzieje powstanie jakaś kosteczka z krewetkami
Andrzej napisał(a):ISzalonooki napisał(a):Póki co z baniakami u mnie skromnie bo mam tylko 112l z haremem pyszczaków saulosi, lecz we wrześniu planuje zmienić całość na coś ala holenderskie. W przyszłości mam nadzieje powstanie jakaś kosteczka z krewetkami
Kolejny przykład, że akwarystyka to choroba, która postępuje w szybkim tempie....
Witamy Cię na forum i życzymy miłego spędzania czasu na DFA. Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, pisz śmiało.
Moje pierwsze akwaria były w metalowych ramach a w tych ramach szyby klejone kitem,nie było grzałek z termostatami ani filtrów,woda napowietrzana była mega głośnymi brzęczykami.
Andrzej napisał(a): Kiedy nie było kasy, a rośliny jak zwykle marniały, to jeździłem rowerem w okresie letnim i przywoziłem rośliny z Naszych Polskich rzeczek.
Powrót do Luźne Polaków rozmowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość