Jako że planuję w lipcu stworzyć samemu regalik na 15-20 akwariów, a wiąże się to z kosztami (ponad 500zł na bank pęknie), wystawiam na sprzedaż kilka pozycji:
1) DWA KOMPLETY po 20 sztuk krewetek z baniaczka z gdzie jest straszny mix (baniaczek pod taitibee). Będę wyławiał z niego wszystko co nie przypomina taitibee i taiwana.
Oferuję więc w jednym komplecie 20 sztuk o wyglądzie Snow White i Biene (gwarancji czystych genów nie ma) ----- 17-18 sztuk całych białych + 2-3 sztuki o wyglądzie Biene SSSS.
Możliwość trafienia ukrytego genu taitibee lub taiwana.
Rozmiar 0,5cm - 1,5cm (przewaga mniejszych).
Cena jednego kompletu - 60zł
Cena przy zakupie obu kompletów - 110zł
2) Neocaridina Green Jade - 5 sztuk - sprzedaję słabsze okazy - lepsze pozostają u mnie! Wybarwienie podobne do krewetek, jakie kupiłem z hodowli garnella po 30zł za sztukę... Czyli krewetki przeźroczyste, z zielonkawymi pasami.
Za komplet 5 sztuk chcę równowartość 2 sztuk garnellowych, czyli 60zł.
3) Taiwan Bee Panda - 20zł od sztuki. Akurat te pandy trzymane są z KK i WR, więc istnieje możliwość że pancerzyk będzie bardziej szedł w zieleń niż w niebieski (pod czernią). Po wylince mogą wyglądać jak Hulk. Ilość dostępnych sztuk 7-8.
4) Taiwan Bee Wine Red - 25 zł od sztuki. Czerwonych coś niewiele mam, więc na sprzedaż tylko 3-4 sztuki. Chyba nie trzeba tych krewetek reklamować.
5) Blue Bolt - 20zł od sztuki - dostępnych sztuk około 6-7.
6) King Kongi - trzymane i zrodzone z KK+WR - mogą iść w zieleń.
Multi Stripe/ Two Stripe - 35zł od sztuki - 2-3 sztuki na sell
One Stripe - 45zł od sztuki - 2-3 sztuki na sell
7) Red Ruby - moje perełki, mało ich więc ceny niezbyt zaniżone:
Multi/Two Stripe - 50zł od sztuki - 2-3 dostępne
One Stripe - 65zł od sztuki - 2-3 dostępne
ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM NA PW!
W tym tygodniu będę dostępny do soboty (czwartek-piątek po 19.30, sobota cała). Później dopiero od następnego piątku przez 3-4 dni.
Przy okazji, czy ktoś pracuje może w firmie zajmującej się sprzedażą płyt meblowych (MDF)?