[
Moderator: Grupa DFA
Szymijohn napisał(a):Nie jestem pewien, czy Andrzej przekazał pełnię pomysłu.
Otóż zaproponowałem, abyśmy z naszych środków pokryli koszty tego przedsięwzięcia, ponieważ możemy.
tomhur napisał(a): Andrzej, Ty pewnie orientujesz się, kto mógłby pełnić funkcję skarbnika tej akcji.
victus napisał(a):Jeżeli mogę wtrącić kilka słów nt. skarbnika itd. myślę, że nie najgorszym pomysłem były by wpłaty na konto skarbonki forumowej z zaznaczeniem w tytule przelewu na jaki jest to cel. Na koncie w historii widnieje wykaz przychodów i wydatków więc można by bez problemu dojść do tego ile jest na co (tym bardziej, że na koncie Skarbonki DFA ruchy są minimalne. Skarbonkę ową prowadzę ja na osobnym koncie, przeznaczonym tylko i wyłącznie do tego.
Nie czerpię z tego zysków ani nie obracam tymi pieniędzmi więc są bezpieczne.
Uważam, że można ten wyjazd sfinansować z darowizn, wystawiać specjalne licytacje z przeznaczeniem na ten wyjazd, a kwotę brakującą dopłacić z forumowej kasy.
tomhur napisał(a):Jeśli chce ktoś z "czerwonych" przejąć ode mnie "negocjacje" i dalszą część rozmów z willą greta, nie ma problemu - przekażę całą dotychczasową rozmowę w Wasze ręce i dogadacie resztę. Jeśli chcecie, abym ja dalej prowadził dyskusje - nie ma najmniejszego problemu
tomhur napisał(a):Ok, z tym że po słowach Andrzeja i Szymiego, dałem znać willi greta że pieniądze na przelew już są zebrane i że jeśli wizyta u chirurga nie wypadnie na weekend 25-26 we wtorek pójdzie przelew na ich konto...
victus napisał(a):Na chwilę obecną tj. 29.06 10:06 wpłynął przelew od joanna50 i mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa, jeżeli przyznamy jej rangę Donator
tomhur napisał(a):Numer konta Villa Greta, na które trzeba przelać 280zł:
50102055581111124197700080
W tytule napiszcie że wynajem dla Karola Walczaka w terminie 25-26.07.
tomhur napisał(a):Numer konta Villa Greta, na które trzeba przelać 280zł:
50102055581111124197700080
W tytule napiszcie że wynajem dla Karola Walczaka w terminie 25-26.07.
rutek6 napisał(a):Również się dołączam do tak wspaniałej akcji ,Karolkowi młotek geologiczny, a tacie kilof .
victus napisał(a):Przypomnę jeszcze raz, kto wpłacił i ile łącznie zebraliśmy
Zebraliśmy naprawdę dużo
joanna50
szanctom
tomhur
kixer
Wilcze Stado
dziegan
lipagol
ika
zimx
rutek6
na chwilę obecną zebraliśmy 421,52zł
OxyOne napisał(a):Ja dostalem kase od Rutka6. Chyba 155zł jak dobrze pamietam ale nie ogarniam tanich młotków. Mysle zeby mu kupic zwykły lekki młotek. Za mały jest na tak powazny i drogi sprzet.
Teraz wszedłem do domu z pracy, bede jadł obiadokolacje pogadam z młodym bo czeka na mnie jak co dzień. Jak budzi sie to mnie nie ma
Ide ogladac z nim Pottera bo są "jego" pająki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości