Nie tyle zaczynają się rozrastać, co drugiego dnia dosadziłem część pozostałych roślin z poprzedniej aranżacji. Gupika tam napewno nie zobaczyłeś, bo nie mam

Obsada póki co to neony inesa (15-20szt.), rasbory klinowe (15szt.), 2 skalary, kilka otosków, sumiki szkliste, kiryski - 3 odmiany, glonojady syjamskie, 4 piskorki, ramirezki 4szt. I ostały się jeszcze 2 molinezje żółte + 6 młodych w kotniku.
Planuję wymianę części obsady, ale nie mam pomysłu jeszcze. Napewno neonki, skalary i ramiezki zostają.
Myślałem o wpuszczeniu małego stadka proporczykowców z kap lopez zamiast rasbor i sumików szklistych.
Skały były w poprzedniej aranżacji i z nich póki co zrezygnowałem - może scenery później dorzucę (był dragon).
-- 21 lis 2016, o 00:31 --
Napewno z roślin coś dojdzie - może jutro będę miał bolbitisa. Możliwe, że jakieś jeszcze bucki i anuniasy jakieś inne - np. Anubias barteri var. coffeefolia
Interesuje mnie roślina na tym zdjęciu z linka za bolbitisem - co to takiego?
https://www.google.pl/search?q=bolbitis ... FnEGipM%3A-- 21 lis 2016, o 01:21 --
Wygląda na to, że to któraś odmiana Aponogetona. Szkoda, że takie wielkie to rośnie, bo chętnie bym to wrzycił do baniaka.