Nalepki zostaną przekazane Andrzejowi a On już dalej rozprowadzi, jeśli ktoś był grzeczny i ładnie zjadał całe śniadanka to pewnie w pierwszej kolejności dostanie. pozdro....
No bajka Gieniu Muszę w końcu Cie nawiedzić, bo też mam puste miejsce na klapie bagażnika.
Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Mail- shrimps.life@gmail.com GG- 32663094 Pozdrawiam "leszcz25"
Na autach wygląda lepiej, jak na forum w bannerze..
Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! ! I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem. Mail- shrimps.life@gmail.com GG- 32663094 Pozdrawiam "leszcz25"
Jakby co to mam sporo materiału na to, ale niestety już nie mam dostępu do plotera na którym mogłem takie cuda zrobić. Oczywiście zgłaszam się do takiej naklejki Wielkie dzięki Gieniu !!
Zmuszony zostałem umyć tylną klapę i w końcu udało mi się nakleić Naszą reklamę (Gieniu to ma siłę persfazji)....
Dzięki Gieniu za wykonanie naklejek !
Coś tam jeszcze zostało, a jak się skończą, to dostaniesz białą naklejkę, nożyk do tapet i sam sobie powycinasz.....
Rysiek dostaniesz naklejkę... dostaniesz.... Nawet na rower jak będzie trzeba!