[
Moderator: Grupa DFA
tomhur napisał(a):Jakie robaczki w planach?
tomhur napisał(a):Ładny, estetyczny baniaczek
tomhur napisał(a):Dobry wybór córki
zygmuntpompa napisał(a):Gratulacje, bardzo fajnie wam to wyszło (mam na myśli córcię). Powodzenia, hej.
tomhur napisał(a):Jeśli takie piękne czarne, to King kongi, to się troszkę wykosztujesz Pandy trochę tańsze
Jeśli piękne czarne, to Black tigery, to też nietanie
Co do Twojego zapierdzielania, a jej podzieiania, to taka "niestety" hierarchia w rodzinie jest
zygmuntpompa napisał(a):Jedynie co można zarzucić to co zawsze powtarzam to brak prefiltra (a on też dobrze jak dojrzewa z akwarium) gąbeczka 30 ppi by się zdała, nie polecam gęstszej bo zbyt szybko się zapycha i mogą się mnożyć beztlenowce.
iwagumi adi napisał(a):A jeszcze jedno. Co to za skałka ?? Kontroluj twardość, bo ja już miałem przygody z kamulcami co zatwardzały wodę.
Szymijohn napisał(a):Cheche to ja widzę nie tylko ja przekładam z jednego miejsca w drugie
Btw co by nie było że offtop czynię.
Podoba mi się, choć trochę to płaskie... w sensie, że przy dnie. Coś z tonią delikatnie bym pomodził, tak delikatnie, od niechcenia, tak by nie stłumiło akwarium. Nie wiem? Może jakiś filigranowy korzeń... ale nie centralnie... raczej gdzieś z boku... no mam takie odczucie, że czegoś brak.
Pamiętać należy, że ja się nie znam i mam problem ze zrobieniem tego co mam w głowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość