Przedmiotem licytacji jest zestaw pokarmów dla krewetek znanej i cenionej firmy BWS
W skład zestawu wchodzą:
BWS Color - gram
BWS Grow - 8 gram
BWS Spinach - 8 gram
BWS Multipara - 10 gram
BWS Bebi - 14 gram
BWS Vigor - 6 gram
Cena wywoławcza na komplet - 1zł
Wartość zestawu to więcej niż 70 zł
Koszt wysyłki 10zł - Poczta/kurier
które także należy płacić na konto gdzie trafiać będą pieniążki dla Karola Walczaka, będzie to dodatkowe wsparcie, realne koszty wysyłka dla wygrywającego aukcję pokrywam ja (przesyłki krajowe)
===================
Licytujemy minimum do 4 stycznia ale od ostatniej oferty za każdym razem doliczane będą 24 godziny, tzn jeśli ostatnia oferta padnie 4 stycznia to przedłużamy ofetę do 5 do tej samej godziny, jesli padnie nastepna to znowu przedłużamy.
Licytacja ta będzie prowadzona jednocześnie tu i na DFA, w miarę możliwości będę przepisywał najwyższe oferty z jednego forum na drugie. Czasami jeśli pojawią się rozbieżności a nie zaktualizowałbym tego to proszę abyścię tego także pilnowali.
Cały dochód zostanie przekazany na wsparcie Karolka.
Zwycięzca licytacji zobowiązuje się do dokonania wpłaty w pełnej wysokości na konto:
11 1160 2202 0000 0001 0214 2867 tytułem wpłaty wpisujemy KAROL WALCZAK
W przypadku kiedy krewetki mają być wysyłane to kwotę te powiększamy o 10 zł (przypominam, wpłata także idzie na konto Karola).
Zwycięzca aukcji przed odebraniem krewetek lub przed ich wysyłką zobowiązany jest do przesłania mi na adres mailowy crusta@wp.pl potwierdzenia wykoniania przelewu
Link do podforaka gdzie także można licytować
http://podforak.rzeszow.pl/viewtopic.ph ... 925#245925