Witam
Koledzy i koleżanki... to może niech ADMIN przeniesie do innego wątku.... może się przedstawię po krótce.
Nazywam się Sławek i jestem akwarystą, a przynajmniej niektórzy mnie tak nazywają z tytułu posiadanych trzech zbiorników z wodą. Nieliczę wanny, zlewu, szklanek, kufli, literatek i kieliszków i innych tego typu.
Akwarystyką zacząłem zajmować się jeszcze w latach kiedy normą był filtr gąbkowy napędzany napowietrzaczem i nic innego nie miałem pod ręką. Nie wspominam o czymś takim co nie istniało czyli o internecie i forach internetowych.
Pewnie niektórzy powiedzą, że tak wiekowi akwaryści są już na wymarciu.... a tu niespodzianka bo mam tylko 33 latka
W okresie nastoletnim i później nie zajmowałem się akwarystyką i postanowiłem do nie wrócić około roku 2009. Byłem również uczestnikiem nieistniejącego forum akwarystyka.com.pl, ale niestety forum już nie istnieje.
W swojej "karierze" popełniłem coś takiego
http://holenderskie.pl/forum/viewtopic.php?f=56&t=27463 i było to najlepsze akwarium jakim mogę się pochwalić.....
Teraz w domku posiadam w tym samym szkiełku malawi.... z Pseutropheus Saulosi,
W drugim szkiełku 16l trzymam krewetki Red Cherry
W trzecim szkiełku, które stoi u synka w pokoju chciałem urządzić akwarium ogólne z rybkami (gupiki i danio) oraz z roślinkami.
W tym trzecim właśnie chciałem mieć ładniej...a wyszły glony....
Pozdrawiam
Slavio