[
Moderator: Grupa DFA
iwagumi adi napisał(a):Zoo Centrum w Magnolii już nie istnieje ! I to sporo czasu
bonus napisał(a):Dziś zrobiłem zakupy na allegro w sklepie Plantica około 9 rano, koło południa otrzymałem maila że mój towar jest gotowy do odbioru. Pojechałem do sklepu koło 17,30, gdzie tak naprawdę sprzedawca zaczął dopiero konfekcjonować zamówienie w momencie gdy o nie zapytałem. Kupiłem pokarm, Pan oznajmił mi że nie ma tego co jest na aukcji tylko inny, kupiłem odbłyśnik ze stali nierdzewnej z zapinkami dostałem aluminiowy bez zapinek i porysowany, kupiłem tło o wys 31cm dostałem za duże z komentarzem "wytniesz sobie w domu". Oznajmiłem Panu że nijak przedmioty te nie zgadzają się z treścią aukcji i nie to zamawiałem. Poprosiłem o zwrot pieniędzy, bez wahania wypłacono mi je ale sprzedawca obok podczas opuszczania przeze mnie sklepu parsknął i skomentował "k..wa co za burak".
Może i mogłem wziąć te przedmioty ale pojechałem tam bo dokładnie takich szukałem jak oferowano na aukcjach a nie takich jak mi w 20 min wyzbierano w sklepie takie mogłem mieć w sklepie pod domem bez jechania przez pół miasta.
Nie polecam, aukcje na allegro to totalna ściema...można zadzwonić do nich i zapytać o asortyment pod warunkiem że odbiorą mi się nie udało, kupiłem w ciemno zawiodłem się.
akwarko napisał(a):Ja byłem dziś w Ikoli na Orzechowej i kupowałem parę sztuk dla wzmocnienia stadka, poprosiłem grzecznie o rabat dla forumowiczów i Pan grzecznie mi powiedział, że mi rabatu nie da , bo mają lepszy rabat do końca roku -25% na wszystkie zwierzaki akwariowe i roślinki, tak więc mam Galaxy po 3,68 za sztukę neretinę po 2,18/sztuka i koszyk Vallisneria asiatica za 11,18 pln.
Wiem, może niedużo, ale dycha w kieszeni została
W wigilię pracują do 13:00, w sobotę 27 grudnia do 15:00.
norbus18 napisał(a):No właśnie w których sklepach we Wrocławiu się zaopatrujecie w jedzenie dla rybek?
czy przez internet?
Panczo1477 napisał(a):Też bylem w planticy dziś , chciałem roslinki, nie wiem czy widziałeś zbiornik z roślinami było w nim jaz czarno od glonów, oczywiście zrezygnowalem.
Robert M. napisał(a):A co powiecie o sklepie Gibcio na ul. Chorzowskiej 36? To nowy punkt?
Można tam dostać pokarmy Naturefood w dość fajnym asortymencie
Robert
Robert M. napisał(a):A co powiecie o sklepie Gibcio na ul. Chorzowskiej 36? To nowy punkt?
Można tam dostać pokarmy Naturefood w dość fajnym asortymencie
Robert
akwarko napisał(a):muszę z przykrością odwołać rekomendację dla sklepu Clarias z Warszawy, który dość sporo wysyła via net.
Ostatnio zamówienie dostałem niekompletne, jeszcze później z sugestią, że wszystko było ok. Niby sprawa niewielka, bo brakowało 1 worka podłoża plus 2 siatek, ale liczy się fakt samej wpadki. Podobno mają oddać mi pieniądze, ale na razie cisza.
Powrót do Luźne Polaków rozmowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość