[
Moderator: Grupa DFA
piotr3939 napisał(a):Marcin a co z twoim co2 w akwa ?
bartek2462 napisał(a):A jaka cena ?
piotr3939 napisał(a):Czego nie pojedziesz do punktu gdzie butle wymieniaja - dadza ci wieksza - 10 kilowa nawet za 40 zl ???????????????
Dzis juz butli nie nabijaja - bynajmniej wymieniaja na juz nabite
piotr3939 napisał(a):No mowie ci - ze u mnie w punkcie facet wzial okolo 30 zl za 10 kilowke - No jest sporawa - zabral moja stara a dal ta - nabita na full za 30 zl - starczy na ponad pol rokuza 30 zl
I to w zapchlonym walbrzychu - gdzie nic niema - a u ciebie to pewnie 10 kilowe powinni wymieniac za 20 zl
piotr3939 napisał(a):No malutka taka dalemMiala moze 1,5 kg
piotr3939 napisał(a):To przyjedz
piotr3939 napisał(a):Marcinch - wiec smialo sobie podjedz - i nie plac kroci za jakas tam buteleczke - tylko wez z 30 zl i wezmiesz sobie ,, slonia ,, naladowanego co2 po uszyOddasz panu tego swojego krasnoludka a wezmiesz ,, sloniatko ,,
piotr3939 napisał(a):Marcin - czemu ty tam nie zadzwonisz ??? Jakis ,, dziwny ,, jestesZadzwon tam - to na wylotowej jest bodajze
Kuzwa bylem tam tydzien temu
A co do kolegi - to oni tam butli nie sprzedaja - tylko jak masz swoja nawet mniejsza - to ci facet wezmie ja - a da wielka nabita za grosze
Ot cala filozofia - a marcin mowi ,, ze w ciemno ,,
Przecie nawet Korzon pisal ze mozna a jestesmy ,, sasiadami ,,
piotr3939 napisał(a):W jakim sensie zielona ?Bo nie kumam
piotr3939 napisał(a):Ja dalem karla malego - 1,5 litra i nie nabijal - tylko podmienil na ogromna za 30 zla jestem z walbrzycha - ot tyle co mam do powiedzenia
Rygiel napisał(a):Wyceniłeś prawie nową butlę na 85zł ? 150-160 (6kg) -50 (wymiana) - 24
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość