[
Moderator: Grupa DFA
miroon napisał(a):Świetna robota, ile czasu układałeś aranż?
miroon napisał(a):Myślałeś o dodaniu microzorium widelov lub thin leaf, bo coś ich nie widzę ,a by pasowały.
miroon napisał(a):Zrobiłeś aquascaping godny startu w IAPLC lub GAPLC.
miroon napisał(a):Normalnie, akwarium na bardzo wysokim poziomie, widać po ryjku Serqu .
Dragonita napisał(a):Program mi automatycznie pogłębia zieleń... wiec ciężko cokolwiek z tym zrobić (jedynie lekko zmniejszyć) ale u każdego na monitorze ta sama fotka będzie trochę inaczej wyglądać wiec nie chciałam za bardzo ingerować w zdjęcia.
Dragonita napisał(a):A więc... stało się![]()
w niedzielę z Serqosławem i jego Małżonką odwiedziliśmy Andrzeja
![]()
![]()
![]()
![]()
Hmmmm chyba nie muszę opisywać jak wielkie było moje zdziwienie i zachwyt na widok akwarium![]()
Zdjęcia chyba powiedzą samo za siebie![]()
https://plus.google.com/photos/11378152 ... zcyQn9eFdg
Ps.
Proszę nie bić za zdjęciaone samo tak jakoś powychodziły
Dragonita napisał(a):rutek6 te przeróbki co pokazałeś na moje oko są zbyt landrynkowe![]()
rutek6 napisał(a):to dzięki takim jak Ty inni oglądają i wchodzą na Forum.
Dragonita napisał(a):Jak chcesz zdjęcia na plakat to Ci je w dużym formacie zrobię
Andrzej napisał(a):Grześku wraz z Danielem układaliśmy wszystko około 7 godzin (na prawdę było co robić).
miroon napisał(a):
Zrobiłeś aquascaping godny startu w IAPLC lub GAPLC.
Zrobiliśmy z Danielem.![]()
Czy się nadaje, to nie wiem. Jakoś nie mam przekonania.
Dragonita napisał(a):Wiadomo ze w fotografowaniu chodzi o to żeby zdjęcie jak najbardziej odzwierciedlało to co się widzi![]()
ali napisał(a):Fajnie to wygląda.
A jak Hygrophila Pinnatifida zaaklimatyzowała sięnabiera już kolorów
Powrót do Akwaria 251L i więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość