Sorki że dopiero teraz odpisuję, ale niedawno wróciłem z roboty (7-19)...
A więc tak - roślinki potrzebowałbym w następnym tygodniu, w weekend planuję wystartować 3 baniaczki 30x30x35 i w nich miałyby wylądować anubiaski - w jednej linii, więc po 2-3 sztuki na akwarium...
Chciałbym trafić na takie które nie urosną mi na 20-30 cm - mają zrobić niską ścianę - max 10-12 cm wysoką.
Jeśli masz Szumu jakieś takie drobne i niskie anubiaski byłbym zainteresowany - niestety ani otosków ani tigerów nie mam

W baniaczku z taitibee znalazłbym może jednego lub dwa blue tigery, około 5 sztuk TangTai (mix genów Tangerine Tiger i czerwonego Taiwana) oraz kilka TiBee (mix Crystal Red lub Biene z Blue Tigerem) - ale są to dorosłe krewetki.
Raczej sensowniejsza jest wymiana na krewetki które wcześniej wymieniłem - naprawdę ładne bym dał

Oczywiście mogę również zapłacić - ale staram się znaleźć tańszą opcję niż 10-15zł za sztukę

mrd_AQ - jak najbardziej przygarnąłbym Windelovka, jak już wystartuję baniaczki

Oczywiście wysyłką bym wolał, bo gdy syn się pojawił, to naprawdę ciężko mi na cokolwiek znaleźć czas... Koszt wysyłki bym pokrył oczywiście. A kawusię na pewno będę szukał i jak się rozrośnie oczywiście byłbyś na czele kolejki do podziału