.

Drodzy akwaryści!

Rabaty dla forumowiczów DFA
Kliknij tutaj aby dowiedzieć się więcej


Czy może być taki licznik CO2?

[ Komentarze Facebooka]

Ogólne dyskusje

Moderatorzy: Grupa DFA, Grupa DFA

Czy może być taki licznik CO2?

Postprzez klasyka » 21 lis 2014, o 08:00

Tak jak w temacie. czy to się sprawdzi ? czy może być jakiś problem
zdjecie w zalaczniku
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
300,126
Avatar użytkownika
klasyka
Użytkownik
 
Posty: 191
Dołączył(a): 23 gru 2013, o 17:59
Lokalizacja: Wrocław

Re: Czy może być taki licznik CO2?

Postprzez Andrzej » 21 lis 2014, o 08:11

Licznik jest jak najbardziej OK. Używałem takiego przez bardzo długi okres i sprawował się bez zastrzeżeń.
Obrazek
Prawdziwy facet nie je miodu !... Prawdziwy facet żuje pszczoły! ! !
I pamiętaj....Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć Dieslem.
Mail- shrimps.life@gmail.com
GG- 32663094
Pozdrawiam "leszcz25"
Avatar użytkownika
Andrzej
Grupa DFA
 
Posty: 2552
Dołączył(a): 15 gru 2009, o 22:51
Lokalizacja: Szczepanów (Dolnośląskie)

Re: Czy może być taki licznik CO2?

Postprzez sterylny » 21 lis 2014, o 18:31

JASNE że ok , przynajmniej KOCURY :-o nie połamią jak to było przy szklanym w moim przypadku . kroplówka być dobra , kroplówka założyć :D
nic nie mam do kotów dla sprostowania :D
Sterylny-bojownik
Avatar użytkownika
sterylny
Użytkownik
 
Posty: 186
Dołączył(a): 19 mar 2014, o 17:14
Lokalizacja: GÓRA ŚLĄSKA

Re: Czy może być taki licznik CO2?

Postprzez Wilcze stado » 21 lis 2014, o 20:24

A pacjent od tej kroplówki jeszcze żyje :roftl:
Wilcze stado
Donator
 
Posty: 97
Dołączył(a): 10 kwi 2014, o 20:22
Lokalizacja: Sroda śląska - Mrozów

Re: Czy może być taki licznik CO2?

Postprzez kodi280 » 21 lis 2014, o 21:46

Działa u nas prawie dwa lata, sprawdzi się jak każdy inny "licznik".
kodi280
Użytkownik
 
Posty: 32
Dołączył(a): 29 cze 2013, o 20:29
Lokalizacja: Wrocław

Re: Czy może być taki licznik CO2?

Postprzez klasyka » 22 lis 2014, o 13:23

to super ,dziękuje
300,126
Avatar użytkownika
klasyka
Użytkownik
 
Posty: 191
Dołączył(a): 23 gru 2013, o 17:59
Lokalizacja: Wrocław

Re: Czy może być taki licznik CO2?

Postprzez slavio » 22 lis 2014, o 13:27

A powiedz mi kolego Klasyka w jakim celu pozostawiles ten niebieski regulator?
I dodatkowe pytanko: czym rozpuszczasz co2?

Slavio
slavio
Donator
 
Posty: 697
Dołączył(a): 23 lut 2012, o 20:19
Lokalizacja: Wroclaw

Re: Czy może być taki licznik CO2?

Postprzez klasyka » 22 lis 2014, o 18:02

300,126
Avatar użytkownika
klasyka
Użytkownik
 
Posty: 191
Dołączył(a): 23 gru 2013, o 17:59
Lokalizacja: Wrocław

Re: Czy może być taki licznik CO2?

Postprzez slavio » 22 lis 2014, o 18:16

Kiedys słyszałem, że do spieku musi być odpowiedni wężyk. Ciśnienie żeby przeszło przez spiek musi być większe niż przy kostce lipowej. Co będzie jak wężyk od kroplowki peknie...... cała woda z akwarium będzie na podłodze. Wydaje mi sie, że lepiej zainwestować w licznik plastikowy za 10zl i za licznikiem dać wężyk odpowiedni do co2.
slavio
Donator
 
Posty: 697
Dołączył(a): 23 lut 2012, o 20:19
Lokalizacja: Wroclaw

Re: Czy może być taki licznik CO2?

Postprzez klasyka » 22 lis 2014, o 19:32

drugi zaworek przeciw-zwrotny jest przy akwarium. btw jeden plastikowy mi kiedyś pękł na wyjsciu
300,126
Avatar użytkownika
klasyka
Użytkownik
 
Posty: 191
Dołączył(a): 23 gru 2013, o 17:59
Lokalizacja: Wrocław

Zostaw komentarz


Powrót do Forum ogólne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron