[
Moderator: Grupa DFA
virus99 napisał(a):Jakby nie spogladac to jezdze ciezarowka:P w znanej firmie kurierskiej:P (zeby nie robic kryptoreklamy:P)
Zoya napisał(a):mam nadzieję, że nie DPD.
lukmlo napisał(a):ja dbam moi drodzy oto aby w waszych okolicach zawsze było świeże pieczywo i słodkości
virus99 napisał(a):Jakby nie spogladac to jezdze ciezarowka:P w znanej firmie kurierskiej:P (zeby nie robic kryptoreklamy:P)
victus napisał(a):Jezdzisz po kraju? Czy tymi tandemami volvo na niemieckich blachach tutaj do Skalskiego pod Wroclawiem? Pytam bo czesto widze wlasnie jak lataja po A4 z tymi kotenerami.
korzon napisał(a):Ja również smigam ciężarówką , wywożę drób za południową granicę bo Czesi mają dośc knedli . Od marca zmiana pracy
Zoya napisał(a):korzon napisał(a):Ja również smigam ciężarówką , wywożę drób za południową granicę bo Czesi mają dośc knedli . Od marca zmiana pracy
zmieniasz bo chcesz czy raczej musisz ?
Serqu napisał(a):Nadzoruję instalacje elektryczne i teletechniczne na budowach.
korzon napisał(a):Zoya napisał(a):korzon napisał(a):Ja również smigam ciężarówką , wywożę drób za południową granicę bo Czesi mają dośc knedli . Od marca zmiana pracy
Zmieniam bo muszę. Zarząd z okolic Poznania zamknął oddział w Wałbrzychu i jestem na wypowiedzeniu . Ale chyba w podobnej branży i na tym samym stanowisku poszukam (jest jedna firma w W-chu. w tej branży i ta sama trasa )
Zoya napisał(a):korzon napisał(a):Zoya napisał(a):korzon napisał(a):Ja również smigam ciężarówką , wywożę drób za południową granicę bo Czesi mają dośc knedli . Od marca zmiana pracy
Zmieniam bo muszę. Zarząd z okolic Poznania zamknął oddział w Wałbrzychu i jestem na wypowiedzeniu . Ale chyba w podobnej branży i na tym samym stanowisku poszukam (jest jedna firma w W-chu. w tej branży i ta sama trasa )
trzymam kciuki i życzę powodzenia w nowej robocie
swierzak napisał(a):zajmuje sie wytłaczaniem i wtryskiem materiały
miroon napisał(a):swierzak napisał(a):zajmuje sie wytłaczaniem i wtryskiem materiały
A co dokładnie wtryskujesz i jaki jest to materiał?
Genetyczny?
Szymijohn napisał(a):Chyba zostanę tym razem listonoszem
Szymijohn napisał(a):Abb?
Wysłane z mojego GT-I9105P przy użyciu Tapatalka
Szymijohn napisał(a):Kixer juz kiedys bylem listonoszem. I to jest dobry zawód. Gdyby nie rejon rowerowy robiony na piechote, to nadal bylbym listonoszem.
miroon napisał(a):Sorry z OT ale uważajcie na listonoszy, oni potrafią więcej zasiać niż rolnik zboża.
Szymijohn napisał(a):Wiem Panie Gienieratorze, ale dla mnie to chyba do konca bedzie abb dolmel tak jak plac czerwony czy 1maja hala ludowa itp.
Powrót do Luźne Polaków rozmowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość