[
Moderator: Grupa DFA
zygmuntpompa napisał(a):Mech dołożę tylko czekam żeby mieć z czego.
zygmuntpompa napisał(a):A co myślisz aby z prawej strony dołożyć roślin aby tą lukę wypełniło i jakie ??? Musi być coś rozłożystego.
Czerwony Lotos Tygrysi ?
Mam sporo mchu Taiwan i Creeping jeśli chcesz.
lub Microsorium (Thin Leaf, Trident) na kokosie, czy korzeniu
zygmuntpompa napisał(a):Myślisz że utrzyma się przy tym oświetleniu i bez co2 ?
Andrzej napisał(a):z jednej strony np. anubias nana petit a pod bolbitisa golden dla kontrastu co myślicie ???
zygmuntpompa napisał(a):Dzięki za odpowiedź i sugestie. Jak zakupię i posadzę rośliny to się pochwalę w galerii.
Ja to bym całkiem wywalił ten brzydki korzeń i wysłał do mnie.
zygmuntpompa napisał(a):co do przesunięcia korzonka w prawo (Andrzeju) to słabo, rośliny z tyłu mi nie pozwalają a nie chcę ich już ruszać (substrat to ziemia) w minioną sobotę wróciłem z 2 tygodniowego urlopu i kolega który pilnował akwa., jak dolewał wody to stwierdził (chlusnęło mi się) i teraz
No nic trudno bywało gorzej, anubiasy się wykąpały w kwasku itp. zbijam NO3 i PO4
zygmuntpompa napisał(a):ale tylko Ty odpowiedziałeś o wołanie o pomoc, wiec moje posty kieruję do Cibie
Bo ja lubię sobie pogadać
zygmuntpompa napisał(a):To może by zorganizować jakieś spotkanie forumowiczów???
korzon napisał(a):Witam jestem tu nowy
korzon napisał(a):Ps. gdzie odbywaja sie targi zoobotanica 2013 ? hala stulecia wroclaw? dzieki z gory.pozdr.
Możesz spróbować zrobić pierwszy plan z hydrocotyle, przy regularnym cięciu powinno się dać ją zagęścić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości