[
Moderator: Grupa DFA
victus napisał(a):rutek6 napisał(a):Ja w profilu jeszcze walnąłem swoje imię (podpis),chyba każdy może wiedzieć jak mam na imię , .
Ale Ty staro na tym zdjęciu wyglądasz.
Andrzej napisał(a):Kurcze, ale mamy ładne dziewczyny na forum... Szkoda, że ja taki stary i żonaty...
Andrzej napisał(a):Fajnie, że Twoja druga połówka Cię wspiera, bo moja tylko wypomina mi wydatki na to piękne hobby.
Pozdrawiam
fr4n3k napisał(a):
lubicie
--
btw: a tu brać równie jak na akwarystyka com pl się solidaryzuje? czy wszyscy pilnują swoich rybek ?
slavio napisał(a):fr4n3k napisał(a):
lubicie
--
btw: a tu brać równie jak na akwarystyka com pl się solidaryzuje? czy wszyscy pilnują swoich rybek ?
Mowisz o spotkaniach akwarystycznych?
r4ll napisał(a):Już lubimy bardziej
Paula napisał(a):r4ll napisał(a):Już lubimy bardziej
haha
fr4n3k napisał(a):Paula napisał(a):r4ll napisał(a):Już lubimy bardziej
haha
za nowsze... polubiliby bardziej
Przecier napisał(a):To i ja się ujawnię Mam na imię Mariusz i wyglądam mniej więcej jak na fotce poniżej.
Fotka z przed chyba 2 lat ale nie za wiele się zmieniłem Chyba Taki o 30 latek co wygląda jak gówniarz
mrbombelek napisał(a):Fajna toyota przecier
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
mrbombelek napisał(a):To szkoda takiego cacka sprzedawac a teraz smigadz czyms podobnym
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
frasunek30 napisał(a):Witam oglądałem twoje filmiki na you tube o twoim autku fajna bryczka
Powrót do Luźne Polaków rozmowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości