[
Moderator: Grupa DFA
korzon napisał(a):Zapomniałem dodac że jakiś łagodny i nie super wielki gatunek
Można dac 2 ławice ale na pewno jedna duża będzie lepiej wyglądała. Nie jestem zwolennikiem łączenia w jednym akwa. ryb dwóch odmiennych biotopów.marcinch napisał(a):A co z 2 lawicami w jednej bance?
r4ll napisał(a):A może mieczyki??
Gdyby to jednak był mój baniak, to poważnie bym się zastanowił czy chce takie drobinki tam mieć. Wachlarz możliwości jest b.duży.
Progress napisał(a):Wejdzie, ale (o wiele) za mało.
ducze napisał(a):bartek2462, "+ coś tam jeszcze" to bardzo szerokie pojęcie
mariop3 napisał(a):Witam. Ja bym natomiast polecił stadko Rodostomusów. one bardzo ładnie pływają w ławicy.
Pozdrawiam
volf_25 napisał(a):Pokaż zdjęcie jak to się prezentuje tyle szt. w 450l.
piotr3939 napisał(a):Tak jak korzon mowi - skalar zalatwil by sprawe - a wiesz czemu u ciebie pod wieczor chodza razem ? Bo pewnie sploszone sa poprzez spadek poziomu oswietlenia wieczorna pora
korzon napisał(a):Może nie tyle wroga ale rybe, której będzie się bał i w naturalny sposób neon zbije się w ławicę
piotr3939 napisał(a):Dawaj skalara - to bedo sie baly - korzon - wiesz o co mi chodzilo Ps. w naturalnym srodowisku skalar pewnie chetnie je rybki rozmiaru neona - tym bardziej ze tam rosnie duzo wiekszy niz w akwariach - i jest przysmakiem miejscowych indian - ktorzy odlawiaja skalara jak np. u nas odlawiaja wedkarze plotke czy wzdrege
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość