Wczesniej troche jedzonka im dalem

[
Moderator: Grupa DFA
mrd_AQ napisał(a):yyy ... ale "osohozi"?
kixer napisał(a):
Tak z ciekawości zapytam jeszcze... to tak na serio czy to tylko taki mały troll?
korzon napisał(a):Bardzo niepokojący ten temat lub też stan ''nieważkości'' użytkownika, który to zapodał
korzon napisał(a):Wypożyczę ci skalara , który ułatwi liczenie nad ranem
mrd_AQ napisał(a):Nie no ja się bardzo cieszę![]()
początkowo po prostu nie wiedziałem co mam liczyć- pomijam brak linka hihi
ale teraz na serio ... kur....a za mało "liczyłem" ale mi z żoną wyszło 96
jeśli to jest prawidłowa odpowiedź to rano poproszę 2 kawy
jedna słodzona 1,5 łyżeczki
druga z mleczkiem (może być dużo)
Tak się składa że te neonki to innesa od mojego znajomego i wiem że są malutkie raczej. Moje czerwone ok 3cmmarcin2983 napisał(a):Nie rozumiem stwierdzenia przecież sam Kolega Korzon twierdził swojego czasu z pełną stanowczością że skalary nie jedza neonów
korzon napisał(a):Tak się składa że te neonki to innesa od mojego znajomego i wiem że są malutkie raczej. Moje czerwone ok 3cmmarcin2983 napisał(a):Nie rozumiem stwierdzenia przecież sam Kolega Korzon twierdził swojego czasu z pełną stanowczością że skalary nie jedza neonów(skalar nie rusza) ale ostatnio wrzuciłem kilka małych no i ''wcięło'' kilka najmniejszych. Miały ok 1cm.
edit:
aha, ja nie twierdziłem że skalary nie zjedzą neonów. Tylko że moje od małego chowane z neonem cz. razem urosły i razem żyją
Szymijohn napisał(a):Miroon korzonowi chodziło o zbicie je w kupęi raczej nie tą na końcu przewodu pokarmowego
Wysłane z mojego GT-I9105P przy użyciu Tapatalka
miroon napisał(a):Szymijohn napisał(a):Miroon korzonowi chodziło o zbicie je w kupęi raczej nie tą na końcu przewodu pokarmowego
Wysłane z mojego GT-I9105P przy użyciu Tapatalka
Tylko że, nie odnosiłem się do posta korzona, ale do autora tematu.
Wiadomo, że agresywniejsza ryba pomaga czasem w stworzeniu ławicy, którą łatwiej policzyć.
Bez insynuacji i niedomówień, dorosłe skalary mogą potaktować narybek neona i nie tylko jako pokarm.
miroon napisał(a):A czy przypadkiem nie słyszałeś o tym, że akwarystyka to hobby dla cierpliwych?
BTW. nie o tym był temat, policzyłeś w końcu te ryby?
Bo chyba takie było założenie?
miroon napisał(a):A co z neonami zrobiłeś?
miroon napisał(a):I w jakim litrażu?
miroon napisał(a):Aaaa, jak tak, to spoko.
Planujesz mchy w akwarium?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość