Oddam też za darmo pędy mięty kubańskiej. Ukorzenione w większości. Do posadzenia w doniczce i konsumowania np. z herbatą

Im szybsza decyzja, tym rośliny będą w lepszej kondycji.
Telefon podaję na PW.
PS: Mam ślimaki, jakiś wypławek też się może napatoczyć. Na roślinach mogą miejscami występować glony.
Edycja: Ogłoszenie nieaktualne. Mam nadzieję, że roślinki będą ładnie rosły w nowych domkach

-- 7 czerwca 2016, o 21:01 --
Znów aktualne: do wydania wielki kłąb mchu (~ 2 l) stringy i jakiegoś innego - tego drugiego jest więcej. Moczarki trochę też jest, ale nie wszystkie łodygi są w dobrym stanie.
W roślinach jest dużo świderków, możliwe śladowe ilości innych ślimaków oraz wypławków. Jakieś krewetki też się mogą pojawić.
W ramach walki ze słodyczomanią, ceną za roślinki jest dobrowolna wpłata dowolnej kwoty na konto Caritasu.
Odbiór na Biskupinie. Mech jest już w pojemniku z wodą na parapecie, więc im szybciej się zdecydujesz, tym mech będzie w lepszej kondycji

------
Znów aktualne: do wydania moczarka kanadyjska i argentyńska, nadwódka trójkwiatowa (u mnie pływająca w toni), trochę różdżycy i mchów: creeping, java/ taiwan, stringy. Spokojnie dla dwóch-trzech osób wystarczy.
Oddam też jednego kiryska pigmejka oraz świderki w dużych ilościach