Wiem, że nie zawsze ma się ochotę na wierny biotop (sam będę mieszał

https://www.youtube.com/watch?v=jJ1xaD6aqjo
BTW. ten ciapkowaty okaz całkiem całkiem. Co to ?
[
Moderator: Grupa DFA
ivana85 napisał(a):a jak ci się podoba tutaj ? https://www.youtube.com/watch?v=317Tm2nbNEU
biedne ryby nie mają nawet gdzie popływać
Morfi napisał(a):Urzekły mnie te plastikowe roślinki, kolejne szkło zrobię sobie w takim stylu
Progress napisał(a):Tak sobie czytam ten wątek i zastanawiam się, co on ma na celu? (...)- tym bardziej, że w ątku o kis]
PS: Załączonych filmików nie oglądałam i obejrzeć nie zamierzam - co musicie mi wybaczyć.
JeRRy napisał(a):Po prostu w oczy kole i tyle.
że na rybie i akwa znasz się
Zastanawiam się jedynie, co ma na celu rozprawianie o tego rodzaju filmikach na forum? Co chcemy tym osiągnąć? Zadałam to pytanie w mojej poprzedniej wypowiedzi i czekam na odpowiedź kogoś ode mnie mądrzejszego, bo chyba coś mi umyka.
A cóż tu było napisane (?) (...) nie znam tego człowieka. Pewnie nigdy nie będzie on widział tego komentarza, bo pewnie nigdy tu nie trafi (a jeśli nawet, to nie odczyta). Co gorsza - mam przeczucie, że nawet, gdyby trafił i odczytał miałby głęboko gdzieś moje zdanie (tak myślę) (...)".Otóż - nie zgadzam się z żadnym z dwóch powyższych wpisów.
Krytyka? Ostrzeżenie? Nauka dla początkujących? Żyję już parę lat na tym świecie (choć na pewno nie tak długo, jak większość forumowiczów) i „trochę” już widziałam. I jestem w stu procentach przekonana, że człowiek, który ma lub dopiero zamierza założyć akwarium z welonkiem, wężogłowem, nurkiem i garścią kolorowych kamyczków – bo takie widział w internecie/ takie mu się podobają/ takie doradził mu Pan Sprzedawca* - widząc podobny wątek na forum co najwyżej pomyśli „a guzik się znacie, mnie się takie podoba i takie będę miał”.
Bo nie każdy ma wrodzony wdzięk - co nie znaczy, że przy jego braku - nie ma racjiA takie wyśmiewanie/ wyszydzanie... bynajmniej nie jest to równoznaczne z tłumaczeniem „Wiesz co, na Twoim miejscu oddałbym tego welona, bo widziałem zdjęcia (...)
JeRRy napisał(a):A cóż tu było napisane (?) (...) nie znam tego człowieka. Pewnie nigdy nie będzie on widział tego komentarza, bo pewnie nigdy tu nie trafi (a jeśli nawet, to nie odczyta). Co gorsza - mam przeczucie, że nawet, gdyby trafił i odczytał miałby głęboko gdzieś moje zdanie (tak myślę) (...)".![]()
Bo nie każdy ma wrodzony wdzięk - co nie znaczy, że przy jego braku - nie ma racji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość