[
Moderator: Grupa DFA
Szymijohn napisał(a):Widziałem w ikoli napewno ow 130x40x50.
Ale nie wiem za ile.
Wysłane z mojego GT-I9105P przy użyciu Tapatalka
bartek2462 napisał(a): Zwracam się do uprzejmych,skłonnych do podzielenia się, odsprzedania roślinek forumowiczów .I tutaj moja prośba , jeżeli ma ktoś na zbyciu, zielska takie jak niżej wymienione :
-mchy taiwan,creeping (jakikolwiek)
Andrzej napisał(a):Wszystko zależy jakie ryby ostatecznie wylądują w akwarium. Miałem Barwniaki i te budując gniazdo wykopywały 3-4cm piasku aż do szyby.
Andrzej napisał(a):Fotki faktycznie z nóg nie zwalają, ale na tyle co widzę, to ładnie wszystko sklejone. --ostrzegałem![]()
Napisz proszę zanim go zalejesz, czy już na tej komodzie miałeś kiedyś akwarium?
Andrzej napisał(a):Na moje oko raczej kiepsko będzie na dłuższą metę. Dla bezpieczeństwa szkła wytnij płytę min 15mm, grubości na równi z dnem zbiornika. Zabezpieczysz w ten sposób akwarium przed ugięciem się blatu. Jeżeli nie wzmocnisz blatu komody od spodu, to zapomnij o używaniu górnej szuflady, bo ostatecznie blat wygnie się i zablokuje szufladę na dobre...
bartek2462 napisał(a):Baniak zalany walka do 2giej w nocy dała efekt
victus napisał(a):bartek2462 napisał(a):Baniak zalany walka do 2giej w nocy dała efekt
Ja od poniedziałku się szykuję na likwidację 540L i postawienie w jej miejscu 800Lw między czasie trzeba stelaż dospawać, dokupić blat, podłączyć komin i skleić rurki, a wszystko z postawioną obok 233L jako przechowalnia roślin i ryb na włączonych filtrach. Sam sobie tego nie wyobrażam
bartek2462 napisał(a):niestety korzenie które się moczyły ponad dwa miesiące nie były wystarczająco nasiąknięte , i plan aranżacji dostał w łeb.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość