. |
---|
Drodzy akwaryści! Z wielką przykrością informuję, że związku z brakiem aktywności naszego forum, zostanie ono zamknięte w ciagu 5 dni począwszy od dzisiaj. Proszę skopiować swoje dane, aby nie stracić ich bezpowrotnie. Start forum 15-12-2009 zamknięcie forum 11-12-2024 Serdecznie dziekujemy za te 15 lat dzielenia się wspólną pasją |
[
Moderator: Grupa DFA
Generalnie jedynie co mi się podobało to palety z małymi oraz zbiornik z lawą na dfa cała reszta jakaś taka bez polotu...
Wszędzie paskudne podgniłe rośliny .... wielkie krasnale ... albo mętna woda.
Rozumiem, że ciężko logistycznie wystawić ładny zbiornik na targach ... ale większość to była na totalny "odpierdol"
Morfi napisał(a):A ja jestem delikatnie zniesmaczony...
Generalnie jedynie co mi się podobało to palety z małymi oraz zbiornik z lawą na dfa cała reszta jakaś taka bez polotu...
Wszędzie paskudne podgniłe rośliny .... wielkie krasnale ... albo mętna woda.
Rozumiem, że ciężko logistycznie wystawić ładny zbiornik na targach ... ale większość to była na totalny "odpierdol"
dobrze, że były jeszcze koty bo bym się wnerwił za te ceny biletów i za zbójecki parking
Bardziej rozczarowało mnie podejście firm. Wyspecjalizowane firmy mają więcej środków na pokazanie czegoś konkretnego.
Morfi napisał(a):Przynajmniej nie jestem jedyny. :d
frasunek30 napisał(a):Takie moje pytanie ni z gruszki ni z pietruszki ale czy DFA będzie teraz w poznaniu 25/26go bo właśnie wybieram się ze znajomymi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość