[
Moderator: Grupa DFA
OxyOne napisał(a):Forumowe koszulki były i ci co maja jeszcze to maja. Chłopaki zbierali zamówienia, ale to było w zeszłym roku i mogło cie nie być. Wielu nie kupiło bo były jak słyszałem "nie po 5 zł".
5. Wszystkich uczestników Konkursu obowiązuje ścisły zakaz prowadzenia jakichkolwiek działań o
charakterze promocyjnym, marketingowym lub reklamowym. Wyjątek stanowi możliwość
umieszczenia informacji o firmie, która użyczyła STOWARZYSZENIU zbiornik do konkursu. Informacja
musi być umieszczona tylko i wyłącznie na powierzchni zbiornika. Maksymalny jej rozmiar to 10 x 5
cm. Treść informacji: ZBIORNIK UŻYCZYŁA”nazwa firmy”
Andrzej napisał(a):Super, więc jeden temat mielibyśmy z głowy.
Co do ilości fotek to zależy tylko od Nas. Natomiast rozmiar trzeba by dopasować do "antyram" dostępnych na allegro: http://allegro.pl/listing/listing.php?string=antyrama
Nie chciał bym szaleć z rozmiarami, bo uważam że lepiej nadmiar pieniążków wydać na co innego.
Andrzej napisał(a):Dobra Panie i Panowie.
Aby w ogóle przystąpić do uczestnictwa potrzeba 3 osoby, które muszą być na stanowisku przynajmniej w dni techniczne tj. czwartek, piątek i niedzielę. Nie ma wtedy tłumaczenia, że nie zdążyłem, nie mogę lub żona mnie nie puściła. Przy zakładaniu, czy rozkładaniu stanowiska jest na prawdę bardzo wiele pracy i nie można zrzucać tego na innych. Dlatego bardzo proszę o przemyślane propozycje.
Andrzej napisał(a):Fajnie, ale można by ew. dokupić jeszcze kilka o tym samym formacie tj. 30x40cm i powstała by fajna galeria. Myślę, że łącznie 8 ramek 30x40cm + te Twoje 2 większe i było by wystarczająco. Ta największa mogła by posłużyć do naszego nagłówka forum (podobny format) aby ludzie kojarzyli wystawę z Naszym DFA) co Wy na to?
Do kolegi Jabba: Miał byś możliwość druku w tych wymiarach? Ten największy mógł by się składać z kilku (2-3) części. Jest to wykonalne? Ile by to mniej więcej kosztowało?
Brzankomaniak napisał(a):Mam taką propozycję na jedno z akwariów w stylu naszej regionalnej odry jako że jestem wędkarzem mogę wszystko zorganizować roślinność ryby podłoże coś na styl akwarystycznego podwórka rodzimego co wy na to?
Powrót do Luźne Polaków rozmowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość