. |
---|
Drodzy akwaryści! Z wielką przykrością informuję, że związku z brakiem aktywności naszego forum, zostanie ono zamknięte w ciagu 5 dni począwszy od dzisiaj. Proszę skopiować swoje dane, aby nie stracić ich bezpowrotnie. Start forum 15-12-2009 zamknięcie forum 11-12-2024 Serdecznie dziekujemy za te 15 lat dzielenia się wspólną pasją |
[
Moderator: Grupa DFA
marcin2983 napisał(a):Dobry kokos nie jest zły
Rygiel napisał(a):Z dzisiejszej wycieczki po lokalnych sklepikach "zoo"
Jakiś import z dalekiego wschodu, czy co ?
Musze go mieć
marcin2983 napisał(a):Rygiel napisał(a):Z dzisiejszej wycieczki po lokalnych sklepikach "zoo"
Jakiś import z dalekiego wschodu, czy co ?
Musze go mieć
Sprzedam mojego za 30zł Okazja ba mogę nawiązać stałą współpracę ze sklepami...po 20 zł za sztuke bedę Wam preparował Panowie z Aquaela czekam na propozycje
Rygiel napisał(a):PS. Jak spreparować łupine ?
massacra napisał(a):PRZEPIS NA PREPAROWANIE ŁUPINY KOKOSA
Garnek + woda + sól + palnik to 2-3h ma się gotować i po tym małe szczotkowanie i jesteś już posiadaczem akwarystycznego gadżetu a nie kawałka łupiny .
victus napisał(a):massacra napisał(a):PRZEPIS NA PREPAROWANIE ŁUPINY KOKOSA
Garnek + woda + sól + palnik to 2-3h ma się gotować i po tym małe szczotkowanie i jesteś już posiadaczem akwarystycznego gadżetu a nie kawałka łupiny .
Ja swoim tylko urządzałem małą skrobankę i polanie wrzątkiem
Serqu napisał(a):To ci się Mariusz klubik rozrósł.
Ja sobie raczej, przynależność do niego odpuszczę.
Oooo! To jakaś dyskryminacja Ja nie mam kokosa i raczej nie będę miał, ale na zoobotanicę będę. Kim ? odludkiem?Dragonita napisał(a):Może jakieś koszulki forumowe z dopiskiem "Klub Kokosa" xD ?
Dragonita napisał(a):Może jakieś koszulki forumowe z dopiskiem "Klub Kokosa" xD ?
Szwagier mojego Krzyska robi koszulki może by chcieli zrobić kilka jakby się im wzór podało ??
korzon napisał(a):Oooo! To jakaś dyskryminacja Ja nie mam kokosa i raczej nie będę miał, ale na zoobotanicę będę. Kim ? odludkiem?Dragonita napisał(a):Może jakieś koszulki forumowe z dopiskiem "Klub Kokosa" xD ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość