[
Moderator: Grupa DFA
miroon napisał(a):Mało kto chce tam pisać po tych zmianach, a tematów z pretensjami czytałem kilka., tu moderacja w usówaniu działa szybciej niż w poprawianiu postów.
Dwa trzy posty na dzień tam piszą teraz.
Przed chwilą sprawdzałem, 1 użytkownik zarejestrowany i 6 gości, chcieli zmian to je mają.
Niech jeszcze wprowadzą konto premium, jak będzie dla kogo.
Tylko na RA jest o wiele wiecej ludzi jak na Holenderskim.
Zoya napisał(a):A tak swoją drogą co to jest RA ?
korzon napisał(a):Jestem tu niedługo bo od chyba lipca. Kiedyś korzystałem z innych forum bez rejestracji. Na DFA jest tylu fachowców że dla mnie to wystarcza. Forum rośnie w siłe a inne ... no cóż chyba stoją w miejscu. DFA-PANY Odkąd tu jestem to na inne fora nie wchodze bo tu jest wszystko.Pozdr.nie tylko nasze DFA
Andrzej napisał(a):korzon napisał(a):Jestem tu niedługo bo od chyba lipca. Kiedyś korzystałem z innych forum bez rejestracji. Na DFA jest tylu fachowców że dla mnie to wystarcza. Forum rośnie w siłe a inne ... no cóż chyba stoją w miejscu. DFA-PANY Odkąd tu jestem to na inne fora nie wchodze bo tu jest wszystko.Pozdr.nie tylko nasze DFA
Nawet nie wiesz jak przyjemnie czyta się takie posty.
Nie liczy się tylko sucha wiedza, ale też klimat jaki razem tworzymy. Jest super i oby tak dalej!
Szymijohn napisał(a):Wiecie co... nawet kłutnie, no sprzeczki z ludźmi z tego forum mi się podobają... czasami nie Miroon?
Wysłane z mojego GT-I9105P przy użyciu Tapatalka
agg napisał(a):Andrzej a co ma znaczyć słowo chłopaki, a dziewczyny?
"Dzięki chłopaki za taką przychylną ocenę Naszego wspólnego forum. "
Jako druga kobieta pochwalam Nasze forum, korzystam tylko z niego i pozwalam sobie na zamęczanie co poniektórych moimi PW z prośbą o pomoc i zawsze dostaję wyczerpujące odpowiedzi.
gienierator napisał(a):T.W.A.*
* towarzystwo wzajemnej adoracji
Nie pierwsze nie ostatnie takie na forach akwarystycznych ,czy jakichś innych.
korzon napisał(a):Komercja wzięła górę
korzon napisał(a):wiem że wszystko można sprzedac choc ja nie jestem specem i nie potrafie tego ale znam takich
Powrót do Luźne Polaków rozmowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość