[
Moderator: Grupa DFA
Szymijohn napisał(a):Massacra (4. Focia) jak tyś zmieścił to wszystko w tym akwarium??? Fotel, piwo, kanapa, stolik i nawet deska do prasowania ;P
Super to akwarium takie pojemne
rutek6 napisał(a):Apetyt rośnie w miarę jedzenia.Dopiero po takich fotach można stwierdzić że, czym większy baniak, tym lepiej i wygodniej zrobić to co się chce
. Chyba czas żonkę namówić i siakoś przekupić
.
Serqu napisał(a):Mariusz bardzo fajna ta twoja wulkaniczna wyspa.
Chyba będę się musiał wprosić w najbliższym czasie.
volf_25 napisał(a):Super ten korzenioland.Fajna wyszła tobie aranżacja. Jak dla mnie tylko zbyt mocne oświetlenie.
Progress napisał(a):Podobnie jak przedmówca, zamontowałabym słabsze oświetlenie o żółtej barwie, żeby oddać klimat BW.
Obawiam się o przyszłość ampularii w BW.
Litrażu i ilości korzeni nie muszę komplementować, bo w tej kwestii wszystko już zostało powiedziane. Moje bagry i kirysy miałyby tam raj.
Dragonita napisał(a):No pikne pikneKolejne akwarium na mojej liście aby je zbombardować aparatem
![]()
Inekane napisał(a):Wypławki nie wróżą dobrze
Ale za to stułbie są git! Żyją tylko w czystych wodach i wyglądają fajnie.
kajman napisał(a):witam bardzo fajny baniaczekczy mógłbyś wstawić kilka fotek tej pokrywy i coś więcej napisać na jej temat pozdrawiam
massacra napisał(a):Jak tak dalej pójdzie to zostaniesz nadwornym fotografem![]()
korzon napisał(a):Czy mógłbyś bliżej wyjaśnić co oznacza (WF) przy nazwie manacapuru ? Bo widzę że inne niż moje
Serqu napisał(a):No Mariusz w końcu są foty z rybami i to jakie.
Jakbyś jeszcze wrzucił fotę całego baniaka to już w ogóle byłby kosmos.![]()
Ja również zapisuję się do listy kolejkowej związanej z oglądnięciem baniaka na żywo.
massacra napisał(a):...
mrd_AQ cieszę się że Ci się podoba i może dzięki temu sprężysz się i dopniesz swoje plany wcześniej niż później a uwierz mi ... WARTO.
...
Żeby zobaczyć ten baniak to się z Wałbrzycha pofatyguję.Dragonita napisał(a):Akwarium Bomba .... no to kiedy robimy najazd na chatę massacry ??
Serqu napisał(a):Mariusz jak doczekasz się potomstwa tych manacapuru to zarezerwuj dla mnie ze 4 sztuki.
Serqu napisał(a):Mariusz jak doczekasz się potomstwa tych manacapuru to zarezerwuj dla mnie ze 4 sztuki.
massacra napisał(a):Kilka pierwszych fotek chwilę po zalaniu, jeszcze mleko.
(...)
Opisy oraz dalszy rozwój postaram się wrzucić niebawem także
CDN...
Powrót do Akwaria 251L i więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości