[
Moderator: Grupa DFA
Ech, co racja to racja. Ale lepiej teraz, niech się zrypie w 2013 a 2014 będzie lepszyNie wiesz że jak się rypie to wszystko i na raz???
Zoya napisał(a):ech chyba w tym roku nie byłam grzeczna, skoro pod koniec wszystko się rypie....
korzon napisał(a):No właśnie jak już gorzej byc nie może to musi byc tylko lepiejAby się nie zrażac i niepowodzenia traktowac jak wyzwanie
Andrzej napisał(a):Zoya napisał(a):ech chyba w tym roku nie byłam grzeczna, skoro pod koniec wszystko się rypie....
Chyba w tym roku złożyłaś kiepskie zamówienie do Świętego mikołaja.
Andrzej napisał(a):Zoya napisał(a):ech chyba w tym roku nie byłam grzeczna, skoro pod koniec wszystko się rypie....
Chyba w tym roku złożyłaś kiepskie zamówienie do Świętego mikołaja.
Zoya napisał(a):Jak by ktoś wiedział, że jest do sprzedania niedrogo akwa 120 l z pokrywą i oświetleniem, to proszę o info.
mrd_AQ napisał(a):Zoya napisał(a):Jak by ktoś wiedział, że jest do sprzedania niedrogo akwa 120 l z pokrywą i oświetleniem, to proszę o info.
Już wczoraj miałem pisać - tablicy wczoraj zauważyłem (60 PLN ale bez pokrywy) - całkiem blisko
http://tablica.pl/oferta/akwarium-112l- ... 08b0b38b5c
Serqu napisał(a):Kątowniki niewiele dadzą. Jeśli chcesz wzmacniać to przykręć płytę 18 na całe plecy.
Zoya napisał(a):ta szafka to niestety siła wyższa, zastanawiam się tylko czy wytrzyma pod 112 l- z tyłu jest zwykła cienka płyta (taka jak większości szafek z marketu), może zatem szafkę wzmocnić kątownikami ?
Zoya napisał(a):Czyli zrezygnować z moczraki ?
Zoya napisał(a):a coś większego ? może ni koniecznie ławica, może jakaś parka lub pojedyńcza rybka ?
OxyOne napisał(a):Polecam tecznki niebieskie sa sliczne.
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
Andrzej napisał(a):Tęczanki trzyma się w stadzie min 7-8szt. To już raczej za dużo jak na ten litraż.
korzon napisał(a):Nie wiesz że jak się rypie to wszystko i na raz???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość