[
Moderator: Grupa DFA
georgewroc napisał(a):W Belio czasami jest dziwnie. Młoda dziewczyna (nie wiem czy to właścicielka) niby uwija się, chętnie pokaże towar jeśli się o to poprosi. Jednak w momencie gdy w jakiejś kwestii trzeba coś więcej wytłumaczyć, robi się dziwnie nerwowo i jakby z pretensjami. Hmm...
Morfi napisał(a):A ja jestem z Jeleniej u nas jest tylko w sumie jeden sklep który ujdzie ... tzw "ADAŚ". a tak bida na maxa.
Objechałem rynek Wałbrzyski oraz w większości Wrocławski i z moich odczuć najlepsze wspomnienia mam z Ikoli we wrocku oraz mającego podzielone opinie Gekona w Wałbrzychu. Najgorsze natomiast z trzmiela oraz belio, po 1 nie widziałem tam nic ciekawego a po 2 i najważniejsze spotkałem się z mało miłą i na "odwal się" obsługą.
Ps. Warto jeszcze wymienić Plantica we wrocu, podobał mi się wybór sprzętu i dekoracji tam, szkoda tylko, że sprzedawca był bezpłciowy i chyba średnio zadowolony że jest w pracy
tropical napisał(a):Bo pewnie nie wiem nic więcej o tym towarze
Terraflora napisał(a):
Sklep szukał specjalisty z wieloletnim doświadczeniem w akwarystyce morskiej. Dziedzinie cholernie trudnej i w której trzeba wydać dużo pieniędzy by mieć doświadczenie. Co oferowali? Najniższą krajową na umowę śmieciową, nawet nie na umowę o pracę.
r4ll napisał(a):Trzmiel podejrzewam, że nie jest jedynym i tak jak Serqu napisał - to ich zadanie.
Sam tam dałem się jak głupi 2x omamić i przepłaciłem, na szczęście nie dużo bo ~30zł. Tyle jeszcze przełknę.
Trzeba wiedzieć konkretnie po co się przychodzi i być asertywnym bo jakby sprzedawcy(i to nie tylko w zoologach) mogli to by Ci tornado w portfelu zrobili.
szczuplin napisał(a):Witam jako nowy. Opisze swoje odczucia z wczorajszych wizyt we wrocławskich sklepach akwarystycznych. Ocena od 1 do 10.
...
5. Auchan Wałbrzych - Ocena 5. Wybór sredni. Coś ostatnio się rozbudowują. Obsługa słaba. Wręcz nie miła czasami. Kiedyś zakupiłem u nich niby pielegnice miodowe - po około miesiący okazały się, że są to ziemiojady brazylijskie. Zero refleksji ze strony sprzedającego. Na moje stwierdzenie, że to nie miodowe robił wielkie oczy. Ani przepraszam a nic. Marże na produktach bardzo duże.
...
MacGyver_74 napisał(a):Od siebie dodałbym sklep Argus przy ul. Skarbowców. Nie jest to typowy sklep, gdyż firma nastawiona jest głównie na gotowe zestawy, ale mają sporą ofertę koralowców, skorupiaków i ryb morskich (chyba największą we Wrocławiu).
Kraby, krewetki i homary
Realizujemy tylko zakupy łączone z zamówieniem zestawu akwarystycznego naszej produjkcji, lub zamówienia przekraczające jednorazowo wartość 1500 zł, dotyczące żywych organizmów.
Turek napisał(a):Widzieliście nowe akwarium wystawowe z altumami w plantica ?! pojawiło się też parę nowych twarzy wśród obsługi
Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2
lolik napisał(a):A jak oceniacie sklep Plantica? Bo słyszałem o nich trochę dobrego. Jeżeli macie jakieś doświadczenia z kupowaniem u nich przez internet - też dajcie znać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość